Оце новинаAzik wrote: Thu Nov 06, 2025 6:30 pmТак є, три штуки і хорошіraegisemiel wrote: Thu Nov 06, 2025 6:29 pm Шадоуран.
Я хочу грати в шадоуран, я не хочу записувати на листочку оце все.![]()
По якій НРІ ви б хотіли пограти в комп'ютерну гру?
-
raegisemiel
Re: По якій НРІ ви б хотіли пограти в комп'ютерну гру?
Ти хотів сказати 5 штук?Azik wrote: Thu Nov 06, 2025 6:30 pmТак є, три штуки і хорошіraegisemiel wrote: Thu Nov 06, 2025 6:29 pm Шадоуран.
Навіть 8 я нарахував, але іграбельних на сьогодні тільки 3 =)KinslayeR wrote: Thu Nov 06, 2025 7:08 pmТи хотів сказати 5 штук?Azik wrote: Thu Nov 06, 2025 6:30 pmТак є, три штуки і хорошіraegisemiel wrote: Thu Nov 06, 2025 6:29 pm Шадоуран.

- darkmentat
Вертаючись до основної теми, я взагалі щось нічого не згадаю. Зазвичай навпаки є купа відеоігор, досвід яких хотілося б перенести в НРІ, об'єднавши сильні сторони обох. Але в НРІ я взагалі не можу знайти чогось, де залишиться щось вартісне після того, як прибрати звідти всю НРІ-шність і перенести в інший медіум.

- [Dido]Fishkiller
Я навіть не уявляю який унікальний комп досвід хотілося б в НРІ. От Falling London вже майже є. А все інше... Типу Д'ябла чи Герої. Для чого, як сетінг буки ще ок
UPD: я прочитав дупою питання
Гра по Mörk Borg вже в альфі, хочу по Mythic Bastionland та по Firefly RPG (так, я чітер)
UPD: я прочитав дупою питання
Гра по Mörk Borg вже в альфі, хочу по Mythic Bastionland та по Firefly RPG (так, я чітер)
Щось типу Диско Елізіум але по фолен Лондону, а а ?[Dido]Fishkiller wrote: Thu Nov 06, 2025 9:06 pm Я навіть не уявляю який унікальний комп досвід хотілося б в НРІ. От Falling London вже майже є. А все інше... Типу Д'ябла чи Герої. Для чого, як сетінг буки ще ок

По Banner Saga!
✦ Nobody fucks with Jesus ✦
The Dude abides
- [Dido]kraken
От доречі я б взяв під це Ironsworn: Reign, думаю дуже б запасувало
Хочу ААА гру по Spelljammer
Щоб космос, чаклуни на палубах зорельотів, абордаж і можна було грабувать космічні коровани.
От як Корсари, але Спеллджамер. Щоб ух бльо
Щоб космос, чаклуни на палубах зорельотів, абордаж і можна було грабувать космічні коровани.
От як Корсари, але Спеллджамер. Щоб ух бльо