Ваші 3 причини чому Reddit краще або гірше за цей форум.
- [Dido]kraken
Re: Ваші 3 причини чому Reddit краще або гірше за цей форум.
В мене ще враження, що реддіт краще працює з кліповим мисленням, його можна скролити. А форуми дають якийсь більш вдумливий досвід + як на мене зручніша категоризація.
1. Форум трушний, а реддіт ні)
2. У форума олдскульний вайб
3. Не знаю як на реддіті, в на форумі є розділ активні теми, який буде дуже зручний для відслідковування новин саме в цій спільноті)
2. У форума олдскульний вайб
3. Не знаю як на реддіті, в на форумі є розділ активні теми, який буде дуже зручний для відслідковування новин саме в цій спільноті)
А як тут шрифт збільшити? Бо старі очі не бачать цей маленький шрифт... 
Діду зажміть контрол і колесиком покрутіть!basya6 wrote: Fri Nov 07, 2025 6:11 pm А як тут шрифт збільшити? Бо старі очі не бачать цей маленький шрифт...![]()

А де на цьому бісовому телефоні контрол?)
Йой діду, ну то зробіть пальці так ніби волосся з носа намагаєтесь вхопити, поставте на екран телефону і розведіть, і ото все стане більше, мені онук показав, все дуже просто

Вже знайшов)) якщо три крапки в правому кутку натиснути то там є кнопка "збільшити" і можна задати масштаб сайту)Azik wrote: Fri Nov 07, 2025 7:55 pmЙой діду, ну то зробіть пальці так ніби волосся з носа намагаєтесь вхопити, поставте на екран телефону і розведіть, і ото все стане більше, мені онук показав, все дуже просто
Не дякуйте))
Ого, цей жартівливий топік не вмер, оце так новина. Тут напевно все що завгодно може вижити. 
I'm 19 years old, and I've already wasted my entire life.
Оооооо іще хтось!!!яїмдайси wrote: Fri Nov 07, 2025 10:11 amУРААА ТУТ Є ЗУМЕРИИИ, Я ДУМАЛА ТУТ ТІКИ ДІДИ (безобраз!!!)Ретфолк wrote: Fri Nov 07, 2025 5:55 am Як для зумера, що не застав тру форуми, це машина часу в роки до мого народження і це вайб.
А ще тут по відчуттям легше писати розлогі пости ніж на інших ресурсах, та і взагалі мене тут більше тягне відповідати в гілках, ніж під постами на реддіті.
я такі форуми бачила лише тому шо в 2012ому хотіла читати срачі про те шо краще сімс 3 чи сімс 2
Зумерська спільнота форуму живе і розвивається, не дідами єдиними.
-
dicekitteh
Технічно, це можливоIllair wrote: Fri Nov 07, 2025 1:21 pm У реддіті можна отримати посилання на окремий коментар. Тут, на скільки я розумію, ні.

так реддіт теж не самий молодий. його створили в 2005, коли форуми були на піку своєї форми
але реддіт, на відміну від помираючих десь після 2010 форумів, мав ресурси на просування
а те незручне відображення дискусій "гілками" взагалі росте з перших гостьових книг