Типу - кохана, обирай - НРІ або героїнова залежність?))basya6 wrote: Fri Nov 07, 2025 7:04 pm Лайфхак у тому щоб інші твої хоббі були більш лякаючими ніж це, тоді НРІ буде сприйматися позитивно)
Чи ви долучали вашу другу половинку до НРІ?
Re: Чи ви долучали вашу другу половинку до НРІ?

- [Dido]Fishkiller
З нею теж буде: "А можна я проведу час з тобою, а не зі всім українським ком'юніті героїнщиків?" )
- ColorVortex
Та в цілому підтримує як моє захоплення і вважає це цікавою штукою, але сама активно не долучається. Ото разом зі Стасом На Поклик та Маусрітер затягнув. Загалом сподобалось але знову ж е затягнуло пірнути в це хоч трошки
Keep it together
А хіба ті у кого є друга половинка це все ще тру НРІшникі? бліііін 
I'm 19 years old, and I've already wasted my entire life.
- simply_sviat
В мене смішно - дружина дід рольового руху. Не здивуюсь якщо вона почала грати в НРІ ще до наших дідів ))
Але те НРІ це були днд-ха під пивко, де саме НРІ було вже вторинним.
Зараз вона практично не грає - час від часу в якийсь горрор чи містики чи детектив якщо я веду.
Але те НРІ це були днд-ха під пивко, де саме НРІ було вже вторинним.
Зараз вона практично не грає - час від часу в якийсь горрор чи містики чи детектив якщо я веду.
simply sviat
Головне, щоб дружина потім не продала корнічки по ціні, які я їй сказав, що вони коштують.basya6 wrote: Fri Nov 07, 2025 7:04 pm Лайфхак у тому щоб інші твої хоббі були більш лякаючими ніж це, тоді НРІ буде сприйматися позитивно)
Моя дружина теж дивиться на оце моє НРІ як на безбожне збочення. Цитую: "Сидиш уявляєш, що ти космонавт і летиш десь у космосі на драконі?[Dido]Fishkiller wrote: Fri Nov 07, 2025 6:44 pm Моя дружина всіх вас і ваше(наше) ссяне НРІ ненавидить![]()