Боже, як я хочу щось поводити/пограти. Сьогодні мав грати у Дике поле, але у мене на 7 годин відпадає світло до завтра. А в мене тих клятих 12 сторінок верстки тягнуться вже тиждень через відруби[Dido]Fishkiller wrote: Sat Nov 08, 2025 3:38 pm теж постійно моніторю форум, але поки нема сил щось писати (та й в НРІ не грав вже два тижні). Але планую писати одразу як щось з'явиться
Як справи у Форума
Re: Як справи у Форума

- [Dido]Fishkiller
Змінив кількість вкладень для QUOTE до одного. Бо, щось воно прям півекрану займало
- darkmentat
Насправді в деякиї ситуаціях воно по старинці мало сенс. Я коли цитував, то вручну вирізав непотрібне, але наприклад на відповідь Ілаїра в треді про космос залишив все бо важливий контекст. Так що давай мб 2 лиши хоча б. Чи все ж 3 для красивого числа.[Dido]Fishkiller wrote: Sat Nov 08, 2025 4:54 pm Змінив кількість вкладень для QUOTE до одного. Бо, щось воно прям півекрану займало

- [Dido]Fishkiller
Ок, поверну. Може пошукаю якийсь мод, що б воно згорталося якосьdarkmentat wrote: Sat Nov 08, 2025 5:00 pm Насправді в деякиї ситуаціях воно по старинці мало сенс. Я коли цитував, то вручну вирізав непотрібне, але наприклад на відповідь Ілаїра в треді про космос залишив все бо важливий контекст. Так що давай мб 2 лиши хоча б. Чи все ж 3 для красивого числа.
Added after 1 minute 11 seconds:
Блін, народ, всім флеш!
А не думали дозволити картинки прикріпляти?) бо щось через хостинг картинок вже відвик це робити
Upd: аааа, знайшов де воно... вже є))
Upd: аааа, знайшов де воно... вже є))
- darkmentat
хз про що ти, я все через посилання на imgbb вставлявbasya6 wrote: Sat Nov 08, 2025 7:27 pm А не думали дозволити картинки прикріпляти?) бо щось через хостинг картинок вже відвик це робити
Upd: аааа, знайшов де воно... вже є))![]()

А створіть флудильню для ролки, я туди пожаліюсь, що екшна немає досі
Я маю на увазі в тій сабгілці

- [Dido]Fishkiller
так в таверні одразу фігач топікIllair wrote: Sat Nov 08, 2025 10:11 pm А створіть флудильню для ролки, я туди пожаліюсь, що екшна немає досі
Цікаво затишшя пов'язане з вихідними, відключеннями світла, чи народ вже награвся з новою іграшкою? 

-
raegisemiel
в мене з вихідними