darkmentat wrote: Sun Nov 09, 2025 1:29 pm
simply_sviat wrote: Sun Nov 09, 2025 1:58 am
Ми закуповуємо шін рамен блек, бо він просто серед рамен лапші дуже класний.
Вот тоже думаю зупинитись на шін рамен блек, походу найкращий варіант. Там ще якщо не плутаю три пакетики, і той що гострий окремо, тож можна гостроту регулювати. А вот бульдак щось не зацінив. Ну і ще Jin ramen mild наче непоганий тоже коли все ліниво. У самого лежить пару пачок в НЗ х)
Added after 47 seconds:
simply_sviat wrote: Sun Nov 09, 2025 1:58 am
Я ще часто морожу бульойни, тому це легкий спосіб елевейтнути ларшу, зварити її в бульйоні.
Але там ти на фотках окремо бульйон варив якось, чи загалом як робиш і для яких ситуацій?
А, ще забув - оці норі снеки топово в лапшу залітають.
Та, з пакетиками та регуляцією гостроти тру, і з Бульдаком та сама історія, він якийсь доволі ніякий.
Стосовно бульйону, я зазвичай на місяць+ варю з курки та яловичого ребра, десь по 3 літра кожного, розливаю в пакетики та морожу. Курячий по 0.5 з вершком, яловичий так само але ще по 0.2 декілька пакетиків лишаю для соусів.
Конкретно з раменом, просто вариш лапшу по рецепту, просто замість води - бульйон. Спецій досипаєш з пакетику по смаку. Я все ще їх висипаю, бо бульйони варю базові, без доп спецій, мінімум солі-перцю, з розрахунку щоб потім з стравами іншими не конфліктуіали смаки. Виходить смачно і нажорісто.
Єдине що один пакет рамена це щочь 600 калорій, ще без добавок, тому в нас зазвичай 1 на двох йде, тоді до 500 виходиьь порція, якраз нормальний обід.