Я там у вільний час потрохи готую свій сет хоумрулів, і серед іншого поділюсь списком озброєння.
Загалом пройшовся по бейзік фентезі, лотфп, лабіринт лорду, іншим іграм і натягав звідусіль потрохи, але так, щоб не перетворити все в "каталог цвяхів" - старався, щоб пункти відрізнялися один від одного і не було прям мусорних опцій заради числа.
З нюансів у мене вага в стоунах, валюта не позначена, є щось подібне на mighty deeds та дистанція зброї, де більш довша зброя вигідніша, але непригодна в закритих просторах чи ситуаціях де неможливо розірвати дистанцію. Але нюанси про це іншим разом, поки не надто важливо.
Ну і обладунки, загальне спорядження, отрути і всякі інші штуки допишу теж потім, поки тільки зброя.
Короче заценіть
[Google Drive] OSE House Equipment
https://drive.google.com/file/d/1g_jX1H ... f1tVYYiTnr
Оновлений список зброї для OSE
Re: Оновлений список зброї для OSE
Може я поза контекстом і це десь ще пояснено в парвилах, але мені не вистачає пояснення ківордів brace та mount charge

- darkmentat
До речі та, забув їх додати, поправлю. Але загалом mount charge - це можливість влетіти на конях з розгону, а brace - це виставити списи проти таких челів.Azik wrote: Mon Nov 10, 2025 12:08 pm Може я поза контекстом і це десь ще пояснено в парвилах, але мені не вистачає пояснення ківордів brace та mount charge

Звучить логічно, почекаю апдейта шоб глянути як це механічно працює =)darkmentat wrote: Mon Nov 10, 2025 12:11 pmДо речі та, забув їх додати, поправлю. Але загалом mount charge - це можливість влетіти на конях з розгону, а brace - це виставити списи проти таких челів.Azik wrote: Mon Nov 10, 2025 12:08 pm Може я поза контекстом і це десь ще пояснено в парвилах, але мені не вистачає пояснення ківордів brace та mount charge

- [Dido]kraken
Ти знаєш, я може заюзаю це коли вестиму Вестмарш для патронів.darkmentat wrote: Mon Nov 10, 2025 11:34 am Я там у вільний час потрохи готую свій сет хоумрулів, і серед іншого поділюсь списком озброєння.
Загалом пройшовся по бейзік фентезі, лотфп, лабіринт лорду, іншим іграм і натягав звідусіль потрохи, але так, щоб не перетворити все в "каталог цвяхів" - старався, щоб пункти відрізнялися один від одного і не було прям мусорних опцій заради числа.
З нюансів у мене вага в стоунах, валюта не позначена, є щось подібне на mighty deeds та дистанція зброї, де більш довша зброя вигідніша, але непригодна в закритих просторах чи ситуаціях де неможливо розірвати дистанцію. Але нюанси про це іншим разом, поки не надто важливо.
Ну і обладунки, загальне спорядження, отрути і всякі інші штуки допишу теж потім, поки тільки зброя.
Короче заценіть
[Google Drive] OSE House Equipment
https://drive.google.com/file/d/1g_jX1H ... f1tVYYiTnr
Прийду до тебе з пройдисвітомdarkmentat wrote: Mon Nov 10, 2025 11:34 am Я там у вільний час потрохи готую свій сет хоумрулів, і серед іншого поділюсь списком озброєння.

- darkmentat
Я там взагалі планую викатити солідний пак покращень для OSE[Dido]kraken wrote: Mon Nov 10, 2025 8:58 pm Ти знаєш, я може заюзаю це коли вестиму Вестмарш для патронів.

- [Dido]kraken
Давай! Я б потестив одразу. Хочу платонічний вестмарш поводити по дефолтному олдскульному фентезіdarkmentat wrote: Mon Nov 10, 2025 9:02 pmЯ там взагалі планую викатити солідний пак покращень для OSE[Dido]kraken wrote: Mon Nov 10, 2025 8:58 pm Ти знаєш, я може заюзаю це коли вестиму Вестмарш для патронів.![]()
Я б залетів на таке)[Dido]kraken wrote: Mon Nov 10, 2025 9:03 pmДавай! Я б потестив одразу. Хочу платонічний вестмарш поводити по дефолтному олдскульному фентезіdarkmentat wrote: Mon Nov 10, 2025 9:02 pmЯ там взагалі планую викатити солідний пак покращень для OSE[Dido]kraken wrote: Mon Nov 10, 2025 8:58 pm Ти знаєш, я може заюзаю це коли вестиму Вестмарш для патронів.![]()