Якщо боїшся її натискати, є також шлях через клік із затисненим Ctrl.
Як справи у Форума
-
wokenoodle
Re: Як справи у Форума
Ух, булінг майже як на початку нульових(ностальжи), не дотягує, але ти старавсяwokenoodle wrote: Tue Nov 11, 2025 10:18 pmЯкщо боїшся її натискати, є також шлях через клік із затисненим Ctrl.
Це було просто побажання, звісно може бути таке шо це зручно лише мені.
А ще можна натискати Ctrl+W для швидшого завантаження.wokenoodle wrote: Tue Nov 11, 2025 10:18 pmЯкщо боїшся її натискати, є також шлях через клік із затисненим Ctrl.
- darkmentat
Все ж реактів дійсно не вистачає. Бо часто хотілося б побачити хоч якусь реакцію людей, навіть якщо і не конкретні відповіді. Типу що хтось це взагалі прочитав і сприйняв.darkmentat wrote: Fri Nov 07, 2025 6:26 pm Вот блін чого не вистачає з новомодних болталок, так це можливість поставити реакти. Бо так і хочеться вогник вліпити)
Але це все спекуляцію, бо жодного разу не бачив щоб на форумах було щось схоже на лайки/реакти

Можеш бути певним, я перечитую весь двіж поки що. Просто для внуманої відповіді по тому ж СТ треба його читати, а я на це ні сил, ні часу не маю. Хоча знаю, що коли таки до нього доберусь, то піду перечитувати ті топіки (якщо форум не вайпнуть

Теж все читаю, але без реактів ніби в топіку висить осиротілий пост)
- [Dido]kraken
Пишіть пост з +1 під постом людини 
- [Dido]Fishkiller
Здається доросли до ботів та спаму
- [Dido]Fishkiller