Рамен, Шаурма і Борщ
Якщо вам скажуть що до кінця життя можна їсти тільки три страви, які страви це будуть?
Якщо вам скажуть що до кінця життя можна їсти тільки три страви, які страви це будуть?
Я почну мій топ це :
Рамен, Шаурма і Борщ

Рамен, Шаурма і Борщ

Re: Якщо вам скажуть що до кінця життя можна їсти тільки три страви, які страви це будуть?
Шашлик, шаурма, смажена картопля з салатом
- [Dido]kraken
Re: Якщо вам скажуть що до кінця життя можна їсти тільки три страви, які страви це будуть?
Макарони по флотськи, борщ, чікен карі з рисом
- simply_sviat
Піцца, Цезар салат, цибулевий суп.
simply sviat
- darkmentat
Про Цезар салат згоден, хороший варіант. Пам'ятаю як кожен раз перед грою приходив завчасно і заходив в кафешку повечеряти якраз ним. Бо по факту це такий ситний боул, де є все, і яйця, і м'ясо, і овочі, тільки по вуглеводам просадка походу, але її можна пробачити хД

Завжди його можна апгрейднути до паста-салату =) А ще люблю теплий німецький салат із картоплею та ковбасками/м'ясом - ідеальне рішенняdarkmentat wrote: Tue Nov 18, 2025 11:26 am Про Цезар салат згоден, хороший варіант. Пам'ятаю як кожен раз перед грою приходив завчасно і заходив в кафешку повечеряти якраз ним. Бо по факту це такий ситний боул, де є все, і яйця, і м'ясо, і овочі, тільки по вуглеводам просадка походу, але її можна пробачити хД

- simply_sviat
Я ще просто обожнюю курятину. І дуже люблю салати. І тут цезар це пінакл для мене.darkmentat wrote: Tue Nov 18, 2025 11:26 am Про Цезар салат згоден, хороший варіант. Пам'ятаю як кожен раз перед грою приходив завчасно і заходив в кафешку повечеряти якраз ним. Бо по факту це такий ситний боул, де є все, і яйця, і м'ясо, і овочі, тільки по вуглеводам просадка походу, але її можна пробачити хД
simply sviat
- [Dido]Fishkiller
Францежін'я, Журек, млинці з куркою та грибами
Ооо журек топ, дуже його люблю

Ящітаю, що ви тут всі чітери, бо у шаурми забагато дайвьорсіті і це парасольковий термін, а не прям щоб конкретне блюдо.
Тому в мене буде так: шаурма як з ларька в дитинстві, щоб жирний білий соус з часником і обов'язково зі свіжими огірками, грецький салат без оливок і варені курячі яйця
Тому в мене буде так: шаурма як з ларька в дитинстві, щоб жирний білий соус з часником і обов'язково зі свіжими огірками, грецький салат без оливок і варені курячі яйця
This anoying guy who enjoys
and other generic rules
and other generic rules