Варені круто чи всмятку?pankuha wrote: Tue Nov 18, 2025 5:59 pm Ящітаю, що ви тут всі чітери, бо у шаурми забагато дайвьорсіті і це парасольковий термін, а не прям щоб конкретне блюдо.
Тому в мене буде так: шаурма як з ларька в дитинстві, щоб жирний білий соус з часником і обов'язково зі свіжими огірками, грецький салат без оливок і варені курячі яйця
Якщо вам скажуть що до кінця життя можна їсти тільки три страви, які страви це будуть?
- simply_sviat
Re: Якщо вам скажуть що до кінця життя можна їсти тільки три страви, які страви це будуть?
simply sviat
Re: Якщо вам скажуть що до кінця життя можна їсти тільки три страви, які страви це будуть?
Круто, так. Не дуже люблю недовареніsimply_sviat wrote: Tue Nov 18, 2025 7:12 pmВарені круто чи всмятку?pankuha wrote: Tue Nov 18, 2025 5:59 pm Ящітаю, що ви тут всі чітери, бо у шаурми забагато дайвьорсіті і це парасольковий термін, а не прям щоб конкретне блюдо.
Тому в мене буде так: шаурма як з ларька в дитинстві, щоб жирний білий соус з часником і обов'язково зі свіжими огірками, грецький салат без оливок і варені курячі яйця
This anoying guy who enjoys
and other generic rules
and other generic rules- [Dido]kraken
Пердьож від того буде злий
- simply_sviat
святотатство!pankuha wrote: Tue Nov 18, 2025 7:14 pmКруто, так. Не дуже люблю недовареніsimply_sviat wrote: Tue Nov 18, 2025 7:12 pmВарені круто чи всмятку?pankuha wrote: Tue Nov 18, 2025 5:59 pm Ящітаю, що ви тут всі чітери, бо у шаурми забагато дайвьорсіті і це парасольковий термін, а не прям щоб конкретне блюдо.
simply sviat
Треба щось білкове придумувать. Кручусь як можу
This anoying guy who enjoys
and other generic rules
and other generic rules