Що люди думають про формат відкритого столу?

Про все що завгодно навколо НРІ. Які дайси любите, чому люди грають в ДнД та інше
Domin13

Re: Що люди думають про формат відкритого столу?

Post by Domin13 »

Грав у відкриті столи по Архетериці.

Це було шикарно. 8-)

Купа подій, величезна кількість гравців (50 чи біля того), фракції які створили самі гравці, щось у світі постійно змінюється, купа історій, які розповідають гравці між собою, конспірації і таємні змови між собою. Деяких людей ти знаєш тільки через те, що ваші персонажі разом ходили в пригоди.

А ще онлайн чатик де постійно іде текстовий ролплей з драмою, відіграшем, битвами і новими історіями.

Дуже хочу ще в таке пограти :(
KinslayeR

Post by KinslayeR »

Як концепція воно дуже прикольно і манить, але це треба мати кілька друзів-ГМів на такій же хвилі, ще й готових водити в тому ж світі.
Я навіть хз, де їх набрати, якщо не в межах якогось тематичного евенту флеш-мобу.
Domin13

Post by Domin13 »

А ніхто не казав, що це легко :mrgreen:

Це капец скільки організації треба, але воно того вартує)
KinslayeR

Post by KinslayeR »

Domin13 wrote: Thu Nov 20, 2025 9:14 am А ніхто не казав, що це легко :mrgreen:

Це капец скільки організації треба, але воно того вартує)
Ну от я це бачу хіба в вигляді організованого евенту в якомусь клубі. Бо локально вдома якось забагато мороки і замало людей.
ColorVortex

Post by ColorVortex »

Минулого року 6 майстрів провели вестмарш по Кіберпанк Ред. На активних десь 40 і на фінальний Епік зібралось біля 30 за 6 столами 3 сесії поспіль міняючись. Я не уявляю яких трудів їм це стало, але то було потужно. Це був сильний досвід як гравця. Тому і сам виношую бажання колись провести щось що мені довподоби на відкритому столі.
Keep it together
Post Reply