Після всіляких Stargate зі Sladers та схожими T.I.M.E. Stories давно муляє ідея замутити кампанію, де б гравці виступали агентами якоїсь організації, що здійснює місії в різних часах (наприклад, через Пристрій Глибоко Занурення) і світах а-ля The Strange чи Concordia, але з тим приколом, що залежно від світу/сетингу мінялась би навіть система, по якій вести (це не лікується, я питав).
Хтось пробував робити щось схоже? Чи всі віддають перевагу традиційному "одна гра, одга система, один жанр" в межах кампанії?
Агенція "Попаданці"
Re: Агенція "Попаданці"
G.U.R.P.S. має рідний сетинг, назву якого я забув. Він повторює вказаний троп. В принципі, систему треба підбирати залежно від рівня симуляції, який вам подобається. Але я б думав в сторону дженерік, бо самі розумієте. Або шукав якусь пбта-шку зі схожими тропами. Просто в G.U.R.P.S. є оці всі пріколи з TL, коли на кожен технічний рівень є свій набір екіпірування, від доісторичного часу до далекого майбутнього. Вона може підійти.KinslayeR wrote: Thu Nov 20, 2025 8:01 am Після всіляких Stargate зі Sladers та схожими T.I.M.E. Stories давно муляє ідея замутити кампанію, де б гравці виступали агентами якоїсь організації, що здійснює місії в різних часах (наприклад, через Пристрій Глибоко Занурення) і світах а-ля The Strange чи Concordia, але з тим приколом, що залежно від світу/сетингу мінялась би навіть система, по якій вести (це не лікується, я питав).
Хтось пробував робити щось схоже? Чи всі віддають перевагу традиційному "одна гра, одга система, один жанр" в межах кампанії?
This anoying guy who enjoys
and other generic rules
and other generic rules-
dicekitteh
А якщо просто взяти дві різні системи?KinslayeR wrote: Thu Nov 20, 2025 8:01 amале з тим приколом, що залежно від світу/сетингу мінялась би навіть система, по якій вести (це не лікується, я питав).
Простий варіант, умовно, Traveler (Cepheus)/Everywhen + Barbarians of Lemuria
Травелер дає технології та різні рівні розвитку, варвари дають магію (якщо її треба). Хоча я десь бачив і магію для травелера але з голови то вже вилетіло. Всі системи 2д6.
Ускладнений: Traveler (Cepheus) + будь-яка інша улюблена система з магією (якщо її треба), не 2д6.
- [Dido]Fishkiller
Не зовсім те, але десь поруч. Знаю у Львові коли був отой мегагейм по Кіберпанку 2020, в одній з сесій гравці грали по CY_BORG, бо попали в VR симуляцію:)KinslayeR wrote: Thu Nov 20, 2025 8:01 am Після всіляких Stargate зі Sladers та схожими T.I.M.E. Stories давно муляє ідея замутити кампанію, де б гравці виступали агентами якоїсь організації, що здійснює місії в різних часах (наприклад, через Пристрій Глибоко Занурення) і світах а-ля The Strange чи Concordia, але з тим приколом, що залежно від світу/сетингу мінялась би навіть система, по якій вести (це не лікується, я питав).
Колись давно я пробував вести рольову частину в словесці, а бої в варгеймі. Вийшла фігня. Мені здається стрибки між стистемами це якась дуже вузькоспеціальна розвага для дуже вузького кола публіки

- simply_sviat
Як тобі таке, Ілон Маск: граємо глобально в Star Wars Rebellion, в космічних боях переходимо в Star Wars Armada, в дог файтах - Star Wars X-Wing, в скірмішах - Star Wars Legion, короткі місії - Imperial Assault, сутички - Shatterpoint, і катсцени відігруємо в Edge of the Empire і ко.Azik wrote: Thu Nov 20, 2025 9:50 pm Колись давно я пробував вести рольову частину в словесці, а бої в варгеймі. Вийшла фігня. Мені здається стрибки між стистемами це якась дуже вузькоспеціальна розвага для дуже вузького кола публіки
Давай почнемо з того що мені взагалі ЗВ не цікаво =)KinslayeR wrote: Fri Nov 21, 2025 10:38 amЯк тобі таке, Ілон Маск: граємо глобально в Star Wars Rebellion, в космічних боях переходимо в Star Wars Armada, в дог файтах - Star Wars X-Wing, в скірмішах - Star Wars Legion, короткі місії - Imperial Assault, сутички - Shatterpoint, і катсцени відігруємо в Edge of the Empire і ко.Azik wrote: Thu Nov 20, 2025 9:50 pm Колись давно я пробував вести рольову частину в словесці, а бої в варгеймі. Вийшла фігня. Мені здається стрибки між стистемами це якась дуже вузькоспеціальна розвага для дуже вузького кола публіки

- [Dido]Fishkiller
Уяви вампірів в космосі)Azik wrote: Fri Nov 21, 2025 4:40 pmДавай почнемо з того що мені взагалі ЗВ не цікаво =)KinslayeR wrote: Fri Nov 21, 2025 10:38 amЯк тобі таке, Ілон Маск: граємо глобально в Star Wars Rebellion, в космічних боях переходимо в Star Wars Armada, в дог файтах - Star Wars X-Wing, в скірмішах - Star Wars Legion, короткі місії - Imperial Assault, сутички - Shatterpoint, і катсцени відігруємо в Edge of the Empire і ко.Azik wrote: Thu Nov 20, 2025 9:50 pm Колись давно я пробував вести рольову частину в словесці, а бої в варгеймі. Вийшла фігня. Мені здається стрибки між стистемами це якась дуже вузькоспеціальна розвага для дуже вузького кола публіки
- darkmentat