Як справи у Форума

[Dido]Fishkiller

Re: Як справи у Форума

Post by [Dido]Fishkiller »

Додав рекапчу v3, подивимося чи спрацює
Image
Image
darkmentat

Post by darkmentat »

Last bumped by Anonymous on Mon Nov 24, 2025 5:14 pm.

А що це означає я не розумію хм
Image
[Dido]Fishkiller

Хз що сталося, бачу, що Рома видалився. Може це якось і це стрігерило
Image
Image
darkmentat

Post by darkmentat »

Невже більше нікого тут немає?
Image
Azik

Post by Azik »

darkmentat wrote: Mon Dec 01, 2025 10:24 am Невже більше нікого тут немає?
Я заходжу раз в день, бачу що нульова активність і виходжу з сумом =( Дуже шкода що не їде форум, бо формат прям подобається
Image
Illair

Post by Illair »

darkmentat wrote: Mon Dec 01, 2025 10:24 am Невже більше нікого тут немає?
Був у відпустці, але зараз повертаюсь.

А анонімус, це коли людина не авторизована сьорчить форум
Image
flowerpot

Post by flowerpot »

Мені здається форуму не вистачає гілки аля "куточок Майстрів" щоб можна було обговорити такі речі, як

Я пробую розібратися в модулі X для гри Y/Я провів модуль X для гри Y і тут це прикольно а це я б змінив
Я пишу пригоду в сетингу X, і маю такі питання/Я пишу пригоду в сетингу X і додав таке що скажете
Я зробив homevrew гри X
і т.д.

Тут сидить багато досвідчених майстрів і навіть люди які пишуть і видають власні ігри і тому багато обговорень не самі прості чи цікаві якщо твій досвід в НРІ це один два проведених модулі і ти читав правила тільки однієї системи), тому потрібен куток для людей в яких мало досвіду яким ще може бути не цікаво лізти під капот різних ігор, а хочеться просто обговорити якісь тривіальні проблеми й питання з якими стикається майстер під час проведення гри чи підготовки до неї.

Я якраз дописую пригоду для Frontier Scum і думав спершу тут попитати порад, бо я ніколи не писав пригод для вестернів, та й загалом не те щоб багато пригод писав, але не знайшов куди їх притулити і вирішив не флудити, так само зараз думаю писати про це чи ні, з одного боку хочеться обговорити те на що зробив сам, а з іншого я розумію що це точно не буде якась вартісна тема для обговорення
Image
darkmentat

Post by darkmentat »

flowerpot wrote: Mon Dec 01, 2025 6:40 pm Мені здається форуму не вистачає гілки аля "куточок Майстрів" щоб можна було обговорити такі речі, як

Я пробую розібратися в модулі X для гри Y/Я провів модуль X для гри Y і тут це прикольно а це я б змінив
Я пишу пригоду в сетингу X, і маю такі питання/Я пишу пригоду в сетингу X і додав таке що скажете
Я зробив homevrew гри X
і т.д.
Хех, у мене щось таке розуміння, що весь форум то для майстрів. А діла гравців чи буде їм скучно чи зловлять спойлери то їх проблеми :D

А так загалом такі штуки в загальний НРІ розділ треба. А там як набереться критична маса, то і в окремий розділ можна буде перенести. Наприклад якщо багато чого буде про одну систему.

Added after 2 minutes 25 seconds:
flowerpot wrote: Mon Dec 01, 2025 6:40 pm Я якраз дописую пригоду для Frontier Scum і думав спершу тут попитати порад, бо я ніколи не писав пригод для вестернів, та й загалом не те щоб багато пригод писав, але не знайшов куди їх притулити і вирішив не флудити, так само зараз думаю писати про це чи ні, з одного боку хочеться обговорити те на що зробив сам, а з іншого я розумію що це точно не буде якась вартісна тема для обговорення
А фронтір скам в цьому сенсі проблемний, що ніяк не показує як його можна готувати. У мене був з ним досвід і я думаю він по більшій мірі вдалий. Так що єбош топік про фронтір скам і не соромся. Та і на такому берзиб'ї невартісну тему зробити доволі важко.
Image
flowerpot

Post by flowerpot »

darkmentat wrote: Mon Dec 01, 2025 9:19 pm
Хех, у мене щось таке розуміння, що весь форум то для майстрів. А діла гравців чи буде їм скучно чи зловлять спойлери то їх проблеми :D
Та я просто всього один раз був гравцем коли виклянчив, щоб один з гравців провів ваншот по YKY2, тому не можу зразу зорієнтуватися що б було цікаво саме гравцям
darkmentat wrote: Mon Dec 01, 2025 9:19 pm А так загалом такі штуки в загальний НРІ розділ треба. А там як набереться критична маса, то і в окремий розділ можна буде перенести. Наприклад якщо багато чого буде про одну систему.

А фронтір скам в цьому сенсі проблемний, що ніяк не показує як його можна готувати. У мене був з ним досвід і я думаю він по більшій мірі вдалий. Так що єбош топік про фронтір скам і не соромся. Та і на такому берзиб'ї невартісну тему зробити доволі важко.
Добре тоді на днях зроблю топік
Image
[Dido]Fishkiller

flowerpot wrote: Mon Dec 01, 2025 6:40 pm Я якраз дописую пригоду для Frontier Scum і думав спершу тут попитати порад, бо я ніколи не писав пригод для вестернів, та й загалом не те щоб багато пригод писав, але не знайшов куди їх притулити і вирішив не флудити, так само зараз думаю писати про це чи ні, з одного боку хочеться обговорити те на що зробив сам, а з іншого я розумію що це точно не буде якась вартісна тема для обговорення
По Фронтір Скаму пиши однозначно, гру люблю, кожен раз прям гарно заходить. Інша справа, що не тягне в вестерн на більше ніж 1-3 сесії, але й не думаю, що ти там якийсь сендбокс пишеш :)

Added after 1 minute 49 seconds:
А по форуму, думаю що на новий рік його спокійно з почестями й поховаємо. На цей місяць проплатив ще хостінг, так що в останній шлях, як то кажуть :)
Image
Image
Post Reply