Я без світла, хто ще?
- [Dido]Fishkiller
- darkmentat
Re: Я без світла, хто ще?
Ехх, дійсно важлива штука, треба було таки купити влітку, коли на них ціни вміняємі були

- simply_sviat
А шо ж ти, вже місяці три попереджали що буде важка зима.Illair wrote: Sat Nov 08, 2025 3:34 pmЕхх, дійсно важлива штука, треба було таки купити влітку, коли на них ціни вміняємі були
simply sviat
- darkmentat
Та вони так кожен рік попереджаютьsimply_sviat wrote: Sat Nov 08, 2025 4:51 pm А шо ж ти, вже місяці три попереджали що буде важка зима.

Якби мені платили за кожне попередження, може б і придбав завчасно...simply_sviat wrote: Sat Nov 08, 2025 4:51 pm А шо ж ти, вже місяці три попереджали що буде важка зима.

- simply_sviat
Я поки не памятаю щоб збрехали )))
Added after 43 seconds:
Ну як довго не буде, приїжджайте до мене, будемо смажити шашлики і грати в НРІ )
Added after 43 seconds:
Ну як довго не буде, приїжджайте до мене, будемо смажити шашлики і грати в НРІ )
simply sviat
Заманливо.simply_sviat wrote: Sat Nov 08, 2025 4:58 pm Я поки не памятаю щоб збрехали )))
Added after 43 seconds:
Але я до того, що літо для працівника у книжковому секторі, це тупо голяк по роботі. Особливо, якщо ти фрілансер, а не на ставці. Бо проєктів немає, видавництва у відпустках або на фестивалях, а портфоліо чи відповіді на вакансії навіть не дивляться