Я без світла, хто ще?

simply_sviat

Re: Я без світла, хто ще?

Post by simply_sviat »

Illair wrote: Sat Nov 08, 2025 5:16 pm
simply_sviat wrote: Sat Nov 08, 2025 4:58 pm Я поки не памятаю щоб збрехали )))

Added after 43 seconds:
Ну як довго не буде, приїжджайте до мене, будемо смажити шашлики і грати в НРІ )
Заманливо.

Але я до того, що літо для працівника у книжковому секторі, це тупо голяк по роботі. Особливо, якщо ти фрілансер, а не на ставці. Бо проєктів немає, видавництва у відпустках або на фестивалях, а портфоліо чи відповіді на вакансії навіть не дивляться

Андерстендабл.
simply sviat
basya6

Post by basya6 »

Ми теж без світла) кому треба можу порадити робочу збірку інвентор + батарея) десь стане у 18к грн) вистачає десь на 4 години комп+світло

І ще пічечка в такі моменти виручає)
Illair

Post by Illair »

basya6 wrote: Sat Nov 08, 2025 7:19 pm Ми теж без світла) кому треба можу порадити робочу збірку інвентор + батарея) десь стане у 18к грн) вистачає десь на 4 години комп+світло

І ще пічечка в такі моменти виручає)
Ми ото думаємо купити батарею, але у нас тут приколи з кількома робочими холодильниками і "спецтехнікою" (не моє, але в мене в квартирі) і це потребує гарного розрахунку, ну і обійдеться дорожче трохи
Image
Domin13

Post by Domin13 »

У мене то є то нема. Але роки терпимо, зарядив павербанк, наказав на телефон відосів з Ютюбу і кіно.

Коли нема світла в моєму районі навіть симпатично.

Хоча краще з електрохарчуванням звісно :D
Illair

Post by Illair »

Domin13 wrote: Mon Nov 10, 2025 3:35 pm У мене то є то нема. Але роки терпимо, зарядив павербанк, наказав на телефон відосів з Ютюбу і кіно.

Коли нема світла в моєму районі навіть симпатично.

Хоча краще з електрохарчуванням звісно :D
Я зазвичай, як нама світла, повертаюсь до справ, які відкладаю по кілька тижнів. Пишу правил ігор, щось вичитую, щось просто читаю. Так швидше збігає час.
Image
Post Reply