На основі чого ви б хотіли рольовку?

Про все що завгодно навколо НРІ. Які дайси любите, чому люди грають в ДнД та інше
Domin13

На основі чого ви б хотіли рольовку?

Post by Domin13 »

У нас у всіх є улюблені книги/ігри/фільми/комікси. На основі чого ви б хотіли Настільно-рольову гру?

Я б от залюбки пограв би в рольовку на основі Легенд Світокраю (Edge Chronicles, також вфдомі як "Повітряні пірати"). Це підліткове фентезі у світі який знаходиться на краю скелі і де живуть неймовірні істоти. Однією з фішок сетингу є камені, які буквально ростуть з під землі а потім летять у небо. Із цих каменів роблять повітряні кораблі.

На жаль ця серія книг ще й не сильно відома, то для початку довелось би розповісти всім, що воно таке :lol:
darkmentat

Re: На основі чого ви б хотіли рольовку?

Post by darkmentat »

Та багато чого можна згадати. Якщо це щось "стандартного" пригодницького жанру, то на існуючих системах зробити немає питань. Типу якщо хочеш Світлячка, то "бери Краєходці лол".

Але вот є такі медіа, прикол яких фіг ти адекватно перекладеш на НРІ медіум, тут треба бути чортовим генієм. Типу було б круто зіграти в щось типу Phoenix Wright, але хрін ти той відеоігровий досвід хоч якось на НРІ натягнеш.
Image
Azik

Post by Azik »

По відносно свіжим слідам я б хотів пограти в Клер Обскур, але теж хз як емулювати цей досвід на столі
Image
darkmentat

Post by darkmentat »

Domin13 wrote: Sat Nov 15, 2025 10:18 pm
Я б от залюбки пограв би в рольовку на основі Легенд Світокраю (Edge Chronicles, також вфдомі як "Повітряні пірати"). Це підліткове фентезі у світі який знаходиться на краю скелі і де живуть неймовірні істоти. Однією з фішок сетингу є камені, які буквально ростуть з під землі а потім летять у небо. Із цих каменів роблять повітряні кораблі.
Слух, а хіба в цих твоїх легенд не пограєш по якісь звичайній типовій пригодницькій грі? Типу взяти той же пірат борг, прикрутити що кораблі і острова тепер літають, а гравцям продати як "це короч як пірати але повітряні, а далі вже по ходу гри розкажу". Звучить якщо щось підйомне х)
Image
[Dido]Fishkiller

Post by [Dido]Fishkiller »

Насправді ще й звучить як Wildsea, теж легко буде адаптувати
Image
Image
Illair

Post by Illair »

Хроніки вбивці короля (Ті що ім'я вітру), мають красну магічну систему, логічну і послідовну, непоганий сетинг і потенціал для рольовок. Але робити його просто пригодницьким було б нудно і банально, тож я б сконцентрував геймплей конкретно навколо студентів їхньої академії. Де ви граєте за студентів і резолвите студентські справи, експедиції тощо.
Image
simply_sviat

Post by simply_sviat »

Illair wrote: Sun Nov 16, 2025 2:33 am Хроніки вбивці короля (Ті що ім'я вітру), мають красну магічну систему, логічну і послідовну, непоганий сетинг і потенціал для рольовок. Але робити його просто пригодницьким було б нудно і банально, тож я б сконцентрував геймплей конкретно навколо студентів їхньої академії. Де ви граєте за студентів і резолвите студентські справи, експедиції тощо.
До речі так, якась хардмеджік фентезі про студентів магічної академії - кайф.
simply sviat
KinslayeR

Post by KinslayeR »

Illair wrote: Sun Nov 16, 2025 2:33 am Хроніки вбивці короля (Ті що ім'я вітру), мають красну магічну систему, логічну і послідовну, непоганий сетинг і потенціал для рольовок. Але робити його просто пригодницьким було б нудно і банально, тож я б сконцентрував геймплей конкретно навколо студентів їхньої академії. Де ви граєте за студентів і резолвите студентські справи, експедиції тощо.
Береш Kids on Broom...
darkmentat

Post by darkmentat »

До речі був здається модуль новий для лотфп про чаклунську академію. Ну і він не лотфпшний по суті, там такі тільки система і видавець. Назва Yellow Book of Brechewold, сам я його не дивився бо не цікавився темою, але думаю звідти можна щось натягати.
Image
[Dido]kraken

Post by [Dido]kraken »

Під пʼятірку був абсолютно гавняний саплемент про магічну академію — Strixhaven
Post Reply