Так, правила спеціально задрочують гравців щоб вони були злі як демони)simply_sviat wrote: Sat Nov 15, 2025 9:55 am Звучить так, що це має викликати в тебе як гравця ті самі емоції, що відчувають демони що мають виживати в цих паршивих шкіряних мішках ))))
Хороший дизайн?????![]()
Demon the Fallen: жахи та знахідки ретрогеймінгу в НРІ
Re: Demon the Fallen: жахи та знахідки ретрогеймінгу в НРІ
Ого... Нє блін це дуже глибокоsimply_sviat wrote: Sat Nov 15, 2025 9:55 am Звучить так, що це має викликати в тебе як гравця ті самі емоції, що відчувають демони що мають виживати в цих паршивих шкіряних мішках ))))
Хороший дизайн?????![]()
Можливо правила демонів зроблені так як зроблені щоб передати відчуття тортур персонажів гравцям

- MasteroftheUniverse
Я теж думаю, що саме в цьому і фішка: грати за неймовірно древню істоту, яка все втратила (ну як все, 99% всього) і нічого не може.simply_sviat wrote: Sat Nov 15, 2025 9:55 am Звучить так, що це має викликати в тебе як гравця ті самі емоції, що відчувають демони що мають виживати в цих паршивих шкіряних мішках ))))
В мене це одна з ігор, яку дуже хочу колись поводити, може навіть написати компанію, але це "колись" дуже вірогідно настане в наступному житті
- Скільки в тебе імен, Гаул? - Не більше, ніж потрібно, щоб жити вільно.