Міссі наблизилась до нього так, що її вуса ледь не ковзнули йому по носу. Її зрачки перетворились з тонесеньких рисочок у два великих чорних блюдця.Illair wrote: Sat Nov 08, 2025 11:59 pm — Сумнівні моральні якості у наших краях — це хліб насущний. А от товариство — найцінніший скарб. А якщо маєш хист видавати себе за іншого, таке товариство неоціненна перевага. — Нет товариськи киває, не позбуваючись подиву в очах.
— Тож, якщо не заперечуєш, можемо вважатись товариством з двох.
— Прро всяк випадок скажу: я не займаюсь вбивством людей, Нетане. Я знаю, що ти хочеш іти до сховку мррозбійників біля маєтку Вельмир. Ми їх аррештуємо і віддамо владі на справедливий суд. Так я ррроблю свої спрррави. — Вона дивиться на дно свого пустого молочного кухля. — Я би і не брралась за цю мррроботу, але ти казав щось про бібліотеку, і мені стало цікаво.
Коли на лиці Нетана зʼявився здивований вираз, вона продовжила:
— Я слухала вас якийсь час. Ніколи не заходжу до таверррни всліпу. — і в цей момент десь з-під шибок стелі пірнула вниз і граціозно сіла їй на плече маленька симпатична сова.
— хочу якусь файну книгу в оплату за мою роботу. Та і золото теж. Думаю, ми спрацюємось.